Legături interne

Profunzimea gândurilor se conturează in cele mai inedite moduri când uneori in minte mi se asociază idei din diferite domenii. Nu stiu daca multora li se întâmplă insa, de multe ori realizez ca stiu unele informații din simplele legături si asociate cu experiente anterioare si cand mi se confirma ideea, mi se oferă o oarecare satisfacție. Uneori viata mea este destul de plictisitoare cu nimic mai ieșită din comun comparativ cu a altor oameni mai mult sau msi putin de succes. Ceea ce face viata viata mea cu adevărat interesanta sunt gandurile si modul prin care mi le transpun in cuvinte pe acest blog. Pentru mine asta e o doza de motivație imensa, in contextul in care deși vin epuizată câteodată dupa o zi de lucru, tot am energia necesara sa imi adun gândurile in cateva randuri aici. Cumva e terapeutic, ma ajuta sa imi adresez întrebări in asa fel incat sa ajung la soluții. Ca oricine altcineva imi fac si eu griji si distorsionez aberant realitatea insa exista momente in care ajung la concluzia ca unele din gândurile si fricile pe care le am stau pe piedestalul omisiunii. Asta pentru ca ar trebui sa ma întreb din ce in ce mai des, de ce? De ce imi este cu adevărat frica? De ce cred ca se va întâmpla un anumit lucru? De ce este dificil sa gasesc sursa situației? Am sa imi dau ceva timp sa înțeleg aceste aspecte si sa concretizez in viitor o conluzie plauzibila.

Publicitate

Publicat de Alexandra Maria

Cand nimeni nu te vede, te simti mai liber ca niciodata, sa faci ceea ce iti doresti cu adevarat.

3 gânduri despre „Legături interne

  1. foarte personale, chiar intime aceste file de jurnal. mi-am făcut un obicei să le citesc dimineața, și peste toate, par scrise prin prisma unei mâini de psiholog. parcă mă prind și pe mine gândurile din urmă 🙂

    Apreciază

    1. Multumesc foarte mult pentru apreciere si sustinere. Intr-adevar am studiat foarte putina psihologie insa, pasiuneaa pentru scris o am din totdeauna. Ma bucura gandul ca prin textele mele ajung in sufletul oamenilor si in fiecare zi imi fac promisiunea sa dau tot ce am mai bun din mine. Cu mult drag!

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: