Azi am facut eclere, si desi am crezut ca vor fi un esec total si inițial intr-un anume punct ma gândeam sa renunț, sa arunc tot si sa fac altceva. Am remediat totusi situația cu succes, reusind sa duc misiunea la bun sfârșit. Din pacate, eclerele mele nu au fost atat de fotogenice incat sa le trag in poza, insa pot sa va confirm ca au fost îndeajuns de delicioase. Cu siguranță voi repeta reteta pana cand pot sa postez si o poza decenta. Ceea ce totusi ma mira la mine acest an, este ca odata cu finalizarea tuturor sărbătorilor de iarna. Am intrat literalmente in paine cu gateala de aia serioasa. Am inceput anul in forta cu prajitura, saratele, gogosi, mancare din ce in ce mai diversificata si astazi eclerele, de care cred ca ma simt cea mai mândră. Asta pentru ca imi da incredere in mine, in măsura in care ma vad destul de capabila sa urmez niște instrucțiuni, sa reproduc de pe urma acestora si sa iasa ceva extraordinar de bun. Mai am destul de mult de exersat, dar macar ma dimt recunoscătoare ca mi-am propus sa fac asta si mi-a ieșit.